Bemutatkozás

Fórum, a Színház


Magánszínházként a partnerségben hiszünk, ellentétben a provinciális konkurálással. Erőforrásaink, szellemi tőkénk és tehetségünk közös kihasználása feltétlenül célravezetőbb, mint az agyondédelgetett egyéni sikerek. A Fórum Színház létrehozásával, újabb „szintet lépve”, az eddiginél lényegesen nagyobb befogadóhelyen képzeltük el állandó játszóhelyünket. Eddigi sikereink tapasztalatait, konklúzióit felhasználva született meg stratégiai partnerségünk az Uránia Nemzeti Filmszínházzal, ami produkcióink fő helyszíne.


Németh Kristóf & a Fórum Színház csapataFórum

Nyilvános tér, a polgárság fő gyülekezőhelye, a szabad véleménynyilvánítás helyszíne, találkozási pont, mely lehetőséget biztosít az emberek számára, hogy párbeszédet folytathassanak egymással.


Színház

...az egész világ és színész benne minden férfi és nő. A jó színház, több, mint ami a színpadon látszik. Sok-sok tehetséges, elszánt és elkötelezett alkotótárs közös műve, ami elgondolkodtat és szórakoztat. A színházban benne van az egész világ és, mint cseppben a tenger, benne van minden ember.