Bemutatkozás

Fórum, a Színház

A színház a szívügyem, a szórakoztatás a szenvedélyem! 

Magánszínházként a partnerségben hiszünk, ellentétben a provinciális konkurálással. Erőforrásaink, szellemi tőkénk és tehetségünk közös kihasználása feltétlenül célravezetőbb, mint az agyondédelgetett egyéni sikerek. A Fórum Színház létrehozásával, újabb „szintet lépve”, az eddiginél lényegesen nagyobb befogadóhelyen képzeltük el állandó játszóhelyünket. Eddigi sikereink tapasztalatait, konklúzióit felhasználva született meg stratégiai partnerségünk a Szentendrei Teátrummal és a Művészetek Háza Gödöllő intézményekkel.


Németh Kristóf & a Fórum Színház csapataFórum

Nyilvános tér, a polgárság fő gyülekezőhelye, a szabad véleménynyilvánítás helyszíne, találkozási pont, mely lehetőséget biztosít az emberek számára, hogy párbeszédet folytathassanak egymással.


Színház

...az egész világ és színész benne minden férfi és nő. A jó színház, több, mint ami a színpadon látszik. Sok-sok tehetséges, elszánt és elkötelezett alkotótárs közös műve, ami elgondolkodtat és szórakoztat. A színházban benne van az egész világ és mint cseppben a tenger, benne van minden ember.