Kulcsár Lajos: LOVE.HU

szerelmes vígjáték


Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.


Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen. 

A Fórum Színház új szereposztású bemutatójában ismét két kiváló színész talál egymásra: Kiss Anna Laura és Németh Kristóf már ismerős a legsikeresebb magyar tévésorozatokból. Ráadásul a darab rendezője, a színész és rendező Lengyel Ferenc is ismerős név mind a színházszeretőknek, mind a tévénézőknek.


Nő: KISS ANNA LAURA
Férfi: NÉMETH KRISTÓF

Díszlet, jelmez: Kovács Yvette Alida

Dramaturg: Deres Péter


Rendező: LENGYEL FERENC 

Producer: NÉMETH KRISTÓF


Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk! A változtatás jogát fenntartjuk!

A program/előadás a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.


A PRODUKCIÓ KLIPJÉBEN MÉG LENGYEL FERENC KIVÁLÓ ALAKÍTÁSA LÁTHATÓ, DE HAMAROSAN JÖVÜNK AZ ÚJ SZEREPOSZTÁS ÚJ KLIPJÉVEL! 


ElőadásokVendégjáték

2023. 02. 14. (kedd) 19.00

LOVE.HU

Budapest - Belvárosi Színház
Jegyár: 3900 - 6900 Ft
2023. 02. 25. (szombat) 19.00

LOVE.HU

Szentendre - HBPMK
Jegyár: 5400 - 5900 Ft